SJUKGYMNASTIK ELLER RÖRELSEANALYS

Om du, ert lag eller förening är i behov av hjälp eller träning så finns Joel här för er. En konsultation kan vara undersökning, behandling, rörelseanalys eller träning. Hör av dig på info@traningssajten.se för mer info och bokning. All individuell sjukgymnastik eller rörelseanalys sker i Stockholm.

SJUKGYMNASTIK

Joel som driver träningssajten är legitimerad sjukgymnast med specialistkompetens inom idrottsmedicin och vidareutbildning inom McKenzie och OMT. Om du köper sjukgymnastik så görs undersökning och behandling i form av manuella tekniker och rehabiliterande träning.Behandlingen är aktiv och tar dig tillbaka till din träning snabbt och säkert. När vi träffas används erfarenheten av fys- och skivstångsträningen i behandlingen, vilket höjer kvalitén och nivån. Rehabilitering och behandling bygger evidens och klinisk erfarenhet.

RÖRELSEANALYS

Vill du optimera din träning och förebygga skador? Via Träningssajten finns det möjlighet att boka in en rörelseanalys där styrkor och svagheter analyseras för ökad prestation och skadeförebyggande arbete. Rörelseanalysen är ett testbatteri som poängbedömer rörlighet och stabilitet över flera rörelsesegment. Exempel på tester är utfallssteg, enbensknäböj, bålstabilitet, axelrörlighet och rörlighet i bröstrygg. Efter genomförd analys får du åtgärder utifrån analysen. Testet har använts framgångsrikt av Riksidrottsförbundet, landslag och riksidrottsgymnasier. Är det din tur nu?

Referenser

"Jag träffade sjukgymnasten Joel Hagberg för ett ihållande ryggproblem vid styrketräning. Joel hjälpte mig med min rygg genom direkt manipulation och ett åtgärdsprogram bestående av rörlighetsövningar och självmassage. Det märks att Joel har en gedigen kunskapsbas inom fysioterapi och idrottsmedicin. Han har också kompetensen att förmedla den kunskapen till patienten eller idrottaren; när man ställer frågor om behandling, åtgärder eller träning i allmänhet så får man utförliga svar och förklaringar som dessutom är pedagogiskt formulerade. Vidare har Joel personligen mångårig erfarenhet av tyngdlyftning och styrketräning, och det märks verkligen i bemötande man får som idrottare."
Vänliga hälsningar, Theo Backman
"Jag gjorde rörelseanalys hos Joel, inte direkt i samband med skada, utan mer för att få en förståelse för hur helheten såg ut vad gäller min rörlighet. Det är svårt som amatör att själv få en känsla för status av ens rörligheten. Eftersom jag främst håller på med styrkelyftmoment så valde jag att gå till just Joel, då jag värderar hans bakgrund under tyngdlyftning högt. Med resultatet i handen har jag svart på vitt och konkreta saker att arbeta på för förbättrad rörlighet och därmed också förbättrad prestation."
/Said Aspen