SJUKGYMNASTIK, RÖRELSEANALYS ELLER PERSONLIG TRÄNING

Om du eller ditt lag, förening, är i behov av hjälp eller träning så finns Joel här för er. En konsultation kan vara undersökning, behandling, rörelseanalys eller träning. En konsultation kostar 1200 kr/timme. Vid köp av flera tillfällen eller grupper så diskuteras priset. Hör av dig på info@traningssajten.se för bokning

"Jag träffade sjukgymnasten Joel Hagberg för ett ihållande ryggproblem vid styrketräning. Joel hjälpte mig med min rygg genom direkt manipulation och ett åtgärdsprogram bestående av rörlighetsövningar och självmassage. Det märks att Joel har en gedigen kunskapsbas inom fysioterapi och idrottsmedicin. Han har också kompetensen att förmedla den kunskapen till patienten eller idrottaren; när man ställer frågor om behandling, åtgärder eller träning i allmänhet så får man utförliga svar och förklaringar som dessutom är pedagogiskt formulerade. Vidare har Joel personligen mångårig erfarenhet av tyngdlyftning och styrketräning, och det märks verkligen i bemötande man får som idrottare."
Vänliga hälsningar, Theo Backman
"Jag gjorde rörelseanalys hos Joel, inte direkt i samband med skada, utan mer för att få en förståelse för hur helheten såg ut vad gäller min rörlighet. Det är svårt som amatör att själv få en känsla för status av ens rörligheten. Eftersom jag främst håller på med styrkelyftmoment så valde jag att gå till just Joel, då jag värderar hans bakgrund under tyngdlyftning högt. Med resultatet i handen har jag svart på vitt och konkreta saker att arbeta på för förbättrad rörlighet och därmed också förbättrad prestation."
/Said Aspen