WORKSHOP ELLER FÖRELÄSNING

Workshop

Joel har hållit flertal workshop och utbildning i skivstångsträning för crossfitboxar, idrottslag, sjukgymnaster och tränare. Kanske du, ditt gym eller er klubb är i behov av att utveckla era kunskaper i hur ni lär ut, lägger upp och hanterar de olympiska lyften praktiskt. Jag hjälper er om ni vill lära er själva eller andra. Kanske du jobbar som naprapat, kiropraktor, sjukgymnast eller tränare och vill lära dig hur du lägger upp program och lär ut seriös skivstångsträning. Tveka inte att höra av er!

Föreläsning

Föreläsningar är ett inspirerande sätt att lära sig mer om styrketräning, prestation, skador och skadeförebyggande arbete. Joel har hållit föreläsningar på fystränarutbildningar, för sjukgymnaster, blivande poliser och tränare. Föreläsningen kan anpassas utifrån deltagarnas kunskapsnivå och behov. Kanske ni vill veta hur man optimerar styrketräningen o rehabiliteringen eller hur man bör lägga upp sin träning utifrån er träning och idrott. Tveka inte att höra av er!

Referenser

"Tack för en härlig och bra kurs idag. Det var en dag som inspirerande till fortsatt utveckling vid användandet av skivstång i rehab- och även egenträning.
Hälsningar Leg.Sjukgymnast Magnus Wretman Aktiva rehab i Linköping"

"En väldigt bra och givande workshop. Joel ser små detaljer som hjälper dig att ta din tyngdlyftning till nästa nivå. Han är en väldigt duktig instruktör med mycket kunskap." - Simon, delägare och coach Boxen Katrineholm

"Joel har föreläst på polisutbildning och föreläsningen berörde vanliga skador inom myndigheten samt hur man undviker dessa.
Andra delen av föreläsningen handlade om träning. Föreläsningen var mycket uppskattad av studenterna" Emil - Polisförbundet.

Pris och bokning

Pris varierar utifrån omfattning så maila på info@traningssajten.se för pris utifrån era behov. Workshops och föreläsningar kan hållas över hela Sverige på plats hos er eller i Stockholm hos någon av mina samarbetspartners.